Структурно-фазовий стан та дифузійні процеси в плівкових системах на основі Co, Cu та Cr - Коломієць, В.М.; Лобода, В.Б.; Шкурдода, Ю.О.; Дехтярук, Л.В. (Физическая инженерия поверхности, 2012)
В роботі представлені результати експериментальних досліджень кристалічної структури та дифузійних процесів в магнітних плівках Co/Cu/Co/Cr/П та Co/Cu/Cr/Co/П. Показано, що для всіх отриманих зразків у невідпаленому стані спостерігаються фази ГЩП-Со, ГЦК-Cu, ОЦК-Cr. Відпал цих плівок за температури 700 К призводить до появи фази ГЦК-Со. Всі досліджувані зразки, як свіжо сконденсовані так і відпалені за температури 700 К зберігають індивідуальність шарів.