Досвiд оцiнки деградацiї матерiалу труб амiакопроводу за результатами неруйнiвного контролю їх механiчних характеристик - Миндюк, В.Д.; Карпаш, М.О.; Яворський, А.В.; Рибіцький, І.В.; Доценко, Є.Р. (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2012)
Представлено методологію оцінки фактичного технічного стану матеріалу труб аміакопроводу та результати неруйнівного контролю механічних характеристик матеріалу труб з використанням методів, що базуються на різних фізичних принципах. За результатами даних вимірювань визначено величину і характер деградації матеріалу труб, проаналізовано причини деградації.