Чотирнадцята міжнародна науково-технічна конференція «ЛЕОТЕСТ-2009» в с. Славське - Посипайко, Ю.М. (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2009)
Традиційно в лютому спеціалісти з неруйнівного контролю збираються в засніжених Карпатах у відомому гірськолижному центрі с. Славське Львівської області. Цього року чергова міжнародна науково-технічна конференція «ЛЕОТЕСТ-2009 «Електромагнітні та акустичні методи неруйнівного контролю матеріалів та виробів» проходила з 16 по 20 лютого.