Влияние порога социальной ощутимости поощрительных выплат на успешность труда - Ковалев, В.Н.; Фролов, В.А.; Шевченко, Е.Н. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розкрито ключові тенденції розвитку світової економіки; показано роль інтелектуальних ресурсів у забезпеченні конкурентоспроможності національних економік; розкрито основні напрями підвищення національної конкурентоспроможності; сформульовано головну стратегічну мету; визначено основні завдання і ключові складові стратегії соціально-економічного розвитку України. Ключові слова: світова економіка, конкурентоспроможність, основні завдання, стратегія.