Про проведення засідання ТК № 78 «ТДіНК» (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2009)
26 листопада 2008 р. в Інституті електрозварювання НАН України проведено чергове засідання Технічного комітету з стандартизації № 78 «Технічна діагностика та неруйнівний контроль», на якому розглянуті питання поточної роботи «Української робочої групи з акустико-емісійного контролю та діагностування», а також поновлення та затвердження відповідного положення щодо діяльності зазначеної групи.