Необхідність упровадження комплексної системи управління ризиками на підприємствах реального сектору економіки - Якось, І.С. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглянуто сутність поняття ”ризику” та ”ризик-менеджменту”, а також призначення, функції, принципи й етапи процесу управління ризиками; висвітлено причини необхідності впровадження комплексної системи управління ризиками на підприємстві. Ключові слова: ризик, ризик-менеджмент, підприємства, комплексна система управління ризиками.