Геоэлектрическая модель земной коры и верхней мантии вдоль профиля ГСЗ Новоазовск-Титовка - Логвинов, И.М.; Тарасов, В.Н. (Геофизический журнал, 2015)
Наведено результати двовимірної інверсії магнітотелуричних даних уздовж профілю ГСЗ Новоазовськ-Титовка. В межах Донбасу виділено два об'єкта зниженого опору (які зумовлюють Донбаську аномалію провідності). Один об'єкт залягає в осадових породах (в інтервалі глибин 1-10 км) у південній частині регіону, інший - в центральній частині (в інтервалі глибин 1-18 км) і проникає в консолідовану кору. Загальна інтегральна провідність об'єктів порядку 3·10⁸ См·м. Просторово об'єкти добре корелюють з вугленосними породами карбону.