Вплив підшарів германію на поріг протікання струму в тонких плівках міді - Бігун, Р.І.; Бучковська, М.Д.; Колтун, Н.С.; Стасюк, З.В.; Леонов, Д.С. (Металлофизика и новейшие технологии, 2013)
В умовах статичного надвисокого вакууму при тиску залишкових газів, нижчому за 10⁻⁷ Па, вивчено процеси виникнення металевого характеру електропровідности в тонких плівках міді, нанесених на отоплене поліроване скло та на скло, попередньо покрите підшаром германію субатомової товщини.