Теоретичне дослідження руху повітря через фільтрувальний елемент транспорту - Чеберячко, С.І.; Яворська, О.О.; Чеберячко, Ю.І. (Розробка родовищ, 2013)
Досліджено проходження ламінарного повітряного потоку через фільтрувальний елемент респіратора та отримано рівняння руху повітря через нього під час дихання.