Формування організаційно-економічного механізму збалансованого управління потоками товарної вугільної продукції - Чистяк, О.Ю. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Обґрунтовано необхідність застосування логістичного підходу до управління потоками товарної вугільної продукції, визначено специфічні особливості підприємств вугільної галузі та сформовано матричну модель мезорівня логістики вугільної продукції України. Ключові слова: логістика, товарна продукція, потоки товарної продукції, вугільний ринок, матрична модель.