Економічні погляди М.С.Грушевського - Заброварний, С.І. (Український історичний журнал, 2009)
У статті розглянуто погляди видатного українського історика на соціально-економічні проблеми вітчизняної минувшини. У центрі уваги – висвітлення історико-економічних питань у багатотомній «Історії України-Руси».