Активізація трудового творчого потенціалу через інтелектуальний капітал - Войт, С.М.; Холод, С.Б. (Вісник економічної науки України, 2016)
Обґрунтовано сутність інтелектуалізації соціально-економічних процесів як сучасної економічної закономірності. Висунуто припущення, що конфліктогеном економічного циклу розвитку на мезорівні є принципово новий вид економічної закономірності - інтелектуальний капітал. Доведено, що наслідком наведеної тенденції є проблематика визначення економічної сутності інтелектуального капіталу, дослідження механізму його формування та практичної значимості й місця у складі трудового потенціалу.