Парадигма функціонування ринкових процесів в умовах трансформації регіонів - Дубницький, В.І.; Федулова, С.О. (Вісник економічної науки України, 2016)
У статті досліджено проблеми формування та обґрунтування нової парадигми функціонування ринкових процесів в умовах трансформації регіонів. Досліджено регіональний розвиток в умовах децентралізації влади в Україні. Також в статті доведено, що вирішальну роль в структурній перебудові національної та регіональної економік відіграє державна економічна політика.