Державотворчі та цивілізаційні здобутки українського народу: Національна та історична пам’ять: Зб. наук. праць. – Вип.1 - Реєнт, О.П.; Добров, П.В. (Український історичний журнал, 2012)
Рецензія на книгу: Державотворчі та цивілізаційні здобутки українського народу: Національна та історична пам’ять: Зб. наук. праць. – Вип.1. – К.: Стилос, 2011. – 332 с.