Аналіз розвитку ринку страхування життя в Україні - Тарасова, Н.А. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2005)
Досліджується та аналізується сучасний стан страхування життя в Україні. Порівнюються та систематизуються головні показники діяльності компаній, які займаються страхуванням життя. Пропонуються рекомендації для подальшого розвитку страхування життя в Україні.