Заходи окупаційної влади у соціальній сфері на території Білорусі (1941–1944 рр.) - Гребень, Є.О. (Український історичний журнал, 2013)
Аналізуються заходи окупаційної влади у соціальній сфері на території Білорусі під час війни, їх реалізація та наслідки. Охарактеризовано матеріальне становище соціально вразливих прошарків населення, дії місцевих адміністрацій щодо допомоги їм. Висвітлюється діяльність відділів соціального забезпечення міських управ упродовж 1941–1944 рр.