Точек A. Львівське історичне середовище та його внесок у книжково-пресову культуру (1860–1918) - Тельвак, В.В. (Український історичний журнал, 2014)
Рецензія на книгу: Точек А. Львівське історичне середовище та його внесок у книжково-пресову культуру (1860–1918). – Краків: Наукове видавництво педагогічного університету, 2013. – 465 с. (серія «Монографічні праці», №638).