Шляхи ефективного регулювання галузевих ринків - Ігнатюк, А.І. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Визначено необхідність проведення галузевої політики з метою посилення конкурентоспроможності національних підприємств на світових ринках, проаналізовано завдання та інструменти регулювання ринків товарів та послуг в Україні, запропоновано шляхи визначення пріоритетних для країни галузей економіки.