Ясь О. Історик і стиль: Визначні постаті українського історіописання у світлі культурних епох (початок ХІХ – 80-ті роки ХХ ст.) - Гирич, І.Б. (Український історичний журнал, 2014)
Рецензія на книгу: Ясь О. Історик і стиль: Визначні постаті українського історіописання у світлі культурних епох (початок ХІХ – 80-ті роки ХХ ст.): У 2 ч. / За ред. В.А.Смолія. – К.: Ін-т історії України НАН України, 2014. – Ч.1. – 587 с.; Ч.2. – 650 с.