Економіко-математичне моделювання виробничих процесів при розв’язанні задач оперативно-календарного планування - Резниченко, Р.В. (Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій та систем НАН і МОН України, 2007)
Розглядається методика розв’язання задачі оперативно-календарного планування для машинобудівних підприємств з одиничним або дрібносерійним характером виробництва. В основу методики покладено моделювання руху деталей у виробничому процесі. Наведено алгоритм розв’язання задачі.