Липинський В. Повне зібрання творів, архів, студії. – Т.1: Суспільно-політичні твори (1908–1917) - Ясь, О.В. (Український історичний журнал, 2015)
Рецензія на книгу: Липинський В. Повне зібрання творів, архів, студії / Гол. ред. Я.Пеленський. – Т.1: Суспільно-політичні твори (1908–1917) / Ред. І.Гирич, О.Проценко. – К.; Філадельфія: Український письменник, 2015. – 784 с. (серія «Твори»).