Польща – нарис історії - Кульчицький, С.В. (Український історичний журнал, 2015)
Рецензія на книгу: Польща – нарис історії / За ред. В.Менджецького, Є.Брацисевича; пер. із пол. І.Сварника. – Варшава: Інститут національної пам’яті, 2015. – 368 с.