«Подорож патріарха Антіохійського Макарія»: Київський список рукопису Павла Алеппського - Галенко, О.І. (Український історичний журнал, 2016)
Рецензія на книгу: «Подорож патріарха Антіохійського Макарія»: Київський список рукопису Павла Алеппського / Вид., пер., ком., передм. Ю.І.Петрової, за ред. В.С.Рибалкіна. – К.: Інститут сходознавства ім. А.Ю.Кримського НАН України, 2015. – 268 с.