Про роль конфліктів в еволюційних процесах - Большаков, В.І.; Дубров, Ю.І. (Вісник НАН України, 2016)
У статті розглянуто вплив конфліктів на еволюційні процеси. При цьому показано вплив визначальних параметрів на виявлення області компромісу полярних сторін.