Ризиком можна керувати (до 80-річчя академіка НАН України Ю.М. Єрмольєва) - Сергієнко, І.В.; Кнопов, П.С. (Вісник НАН України, 2016)
3 листопада 2016 року виповнилося 80 років видатному вченому в галузі математики та кібернетики, співзасновнику знаменитої української наукової школи оптимізації, лауреату Державних премій СРСР і УРСР у галузі науки і техніки, академічних премій ім. В.М. Глушкова та ім. В.С. Михалевича, доктору фізико-математичних наук, професору, академіку НАН України Юрію Михайловичу Єрмольєву.