Яса літератури європейського Середньовіччя - Набитович, І. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
Рецензія на книгу: Ігор Качуровський. Ґенерика і архітектоніка. — Київ: Видавничий дім “Києво-Могилянська академія”, 2005. — Книга І: Література европейського Середньовіччя. — 382 с.