Михайло Драгоманов про життя і творчість Миколи Костомарова - Захарченко, В. (Емінак, 2007)
Прослідковується думка відомого українського ідеолога національного руху Михайла Драгоманова про визначного громадського діяча та історика Миколу Костомарова. Аналізуються рецензії та відзиви М. Драгоманова про історіографічний спадок Костомарова.