Діяльність АРА на Миколаївщині (1921-1923 рр.) - Тригуб, О.; Дудар, Л. (Емінак, 2007)
У статті, на основі раніше не досліджених джерел, відтворюється історична правда про надання допомоги голодуючим Миколаївської губернії від Американської Адміністрації допомоги (АРА) у 1921-1923 роках.