Термоциклiчна повзучiсть та тривала мiцнiсть матерiалу лопаток авiацiйної газової турбiни пiсля напрацювання - Карпiнос, Б.С.; Самулєєв, В.В.; Ляшенко, Б.А.; Лайське, Є.В.; Рутковський, А.В. (Проблемы прочности, 2013)
Експериментально визначено залишковий ресурс термоциклічної повзучості та тривалої міцності матеріалу лопаток авіаційної газової турбіни після напрацювання. Відзначається суттєва деградація властивостей матеріалу.