Феномен гри в мові: теоретичні положення, вияви та граматичні рівні - Навальна, М. (Культура слова, 2014)
Рецензія на книгу: Космеда Т. А. Мовна гра в парадигмі інтерпретативної лінгвістики. Граматика оцінки. Граматична ігрема (теоретичне осмислення дискурсивної практики) / Т. А. Космеда, О. В. Халіман. – Дрогобич: Коло, 2013. – 228 с.