Обґрунтування людиновимірної тотальності - Онопрієнко, В. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2005)
Рецензия на книгу Кизима В.В. Тоталлогия: Философия обновления. - Киев: Парапан, 2005. - 252 с.