Іван Франко з погляду ХХІ століття - Ониськів, М. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
Рецензія на книгу: Микола Ткачук. Лірика Івана Франка: До 150-річчя від дня народження Івана Франка: Монографія. – К.: Світ Знань, 2006. – 296 с.