Швидка або якісна розробка? - Панченко, Т.В. (Проблеми програмування, 2014)
Розглянуто технології швидкої розробки програмних систем, проаналізовано їх переваги та недоліки. Акцентовано важливість докладного вивчення і адекватного застосування. Показано, що швидкість розробки може бути не досягнена у випадку недбалого застосування технології, при цьому якість може бути значно втрачено. Стверджується, що якість програмного продукту важливіша за швидкість його створення.