Експортна активність промисловості регіонів України: ключові тенденції - Іщук, С.О. (Економіка промисловості, 2016)
Здійснено групування регіонів України за значеннями інтегральних індексів експортної активності їх промисловості. Проаналізовано динаміку показників експорту промислових товарів упродовж 2011-2015 рр. Визначено ключові тенденції розвитку експортної діяльності промисловості в Україні та запропоновано комплекс заходів щодо ї активізації.