Науково-технологічна політика України: цілеспрямована дія чи її імітація - Романенко, С. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2006)
Рецензія на книгу: Попович О. С. Науково-технологічна та інноваційна політика: основні механізми формування та реалізації / Під ред. д-ра економ. наук, проф. Б.А. Маліцького. – К.: Фенікс, 2005. – 247 с. УДК 330.341.1.