Центр інноваційного розвитку як функціональна модель синергії - Зінченко, О.П.; Ільчук, В.П. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2006)
Обґрунтована необхідність створення об'єктів інноваційної інфраструктури як вузлових сегментів системи комерціалізації технологій. Наведена блок-схема і розкрита сутність функціональної моделі Центру інноваційного розвитку.