Алгоритм діагностування стану територій на квазісталих режимах по одномірних несправностях - Зацерковний, В.І. (Математичні машини і системи, 2015)
Розроблено алгоритм діагностування стану територій на квазісталих режимах по одновимірних несправностях. Оцінено залежність границь розпізнавання від кількості замірюваних параметрів.