Система "ГІС-Ліспроект" як прототип геоінформаційної складової кадастрової системи - Майстренко, С.Я. (Математичні машини і системи, 2015)
Проаналізовано класифікацію сучасних кадастрів та встановлено загальні вимоги до створення автоматизованих кадастрових систем (АКС). На основі порівняння існуючих АКС визначено типові підходи до їх створення та місце системи "ГІС-Ліспроект" як прототипу ГІС-складової автоматизованої кадастрової системи.