Енергозбереження та екологічні проблеми енергетики - Долінський, А.А. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2006)
У статті наведені результати роботи Інституту технічної теплофізики НАН України в галузі енергозбереження. Описані апробовані в промислових умовах енерго- і теплотехнології, які дають можливість економити природний газ або заміщувати його іншими видами палива.