Розробка Web-прототипу для аналізу висловлювань користувачів соціальної мережі Twitter - Глибовець, А.М.; Гонтар, М.А. (Проблеми програмування, 2014)
Описано розроблений програмний прототип статистичного аналізу висловлювань у соціальних мережах з попереднім фільтруванням висловлювань неінформативного характеру, відбором характеристичних слів і використанням наївного байєсового класифікатору з машинним навчанням для аналізу суджень користувачів.