Інформаційна система моделювання воєнних дій механізованих військ з використанням онтологічного підходу - Оборська, О.В. (Проблеми програмування, 2014)
Розглядається побудова інформаційної системи моделювання воєнних дій механізованих військ з використанням онтологічного підходу. Описано процес побудови бази знань та математичні моделі окремих задач для розв’язування яких призначена система. Здійснено імітаційне моделювання функціонування системи, наведено відповідні приклади.