Сучасні платформи для аналізу хештегів - Алєксєєва, К.Д.; Алєксєєв, К.Д. (Математичні машини і системи, 2016)
Розглянуто сучасні платформи, створені для аналізу хештегів – слів або фраз у мікроблогах соціальних мереж. Хештеги дозволяють за мінімальних затрат зробити повідомлення максимально публічним і притягнути більше уваги до теми. Наведено порівняння відомих платформ з українським сервісом Hashtago.