Вплив ендогенних змінних на розвиток металургійної галузі України у програмі Global Trade Analysis Projec - Кривогуб, А.М.; Новодережкина, К.В. (Математичні машини і системи, 2016)
Розглянуто вплив ендогенних змінних на розвиток металургійної галузі у програмі Global Trade Analysis Project. Проведено аналіз щодо оцінки впливу факторів на економіку України та металургійну галузь.