Дослідження напружно−деформованого стану моделі стегнової кістки з конструкцією для заміщення дефекту дистального відділу - Вирва, О.Є.; Шевченко, І.В. (Международный медицинский журнал, 2015)
За допомогою методу математичного моделювання авторами встановлено напружно−деформовані стани в системі «ендопротез − стегнова кістка». Аналіз експериментально отриманих результатів дозволив визначити найбільш оптимальні співвідношення в конструкції даного протеза залежно від довжини резекції дистального відділу стегнової кістки.