Актуальні проблеми інноваційно-інвестиційного розвитку національного агропромислового комплексу - Трегобчук, В.М. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2006)
Розглянуті теоретико-методологічні та організаційно-економічні аспекти переведення вітчизняного агропромислового виробництва на інноваційно-інвестиційну модель розвитку. Обговорюються питання специфіки агропромислової науково-інноваційної діяльності, формування ринку науково-технічної й інноваційної продукції і малого підприємництва в науково-інноваційній сфері агропромислового комплексу (АПК) України.