Податкова політика України в умовах децентралізації - Островецький, В.І. (Вісник економічної науки України, 2016)
Запропоновано окремі напрями подальшого реформування податкової системи України, що сприятимуть економічному зростанню на основі збалансування інтересів держави та органів місцевого самоврядування в частині фінансового забезпечення процесів створення та ефективного розвитку Об’єднаних територіальних громад.