Промислова безпека на гірничодобувних підприємствах - Бойченко, М.В. (Вісник економічної науки України, 2016)
В статті проаналізовано стан промислової безпеки на гірничодобувних підприємствах з метою визначення тенденцій змін виробничого травматизму та можливості подальшого управління професійними ризиками для запобігання їх виникнення.