Енергоефективні системи штучного освітлення у технологіях вирощування їстівних та лікарських грибів - Поєдинок, Н.Л.; Негрійко, А.М.; Бісько, Н.А.; Михайлова, О.Б.; Ходаковський, В.М.; Потьомкіна, Ж.В. (Наука та інновації, 2013)
Розроблено науково-обґрунтовані методи інтенсифікації технологічних етапів культивування їстівних та лікарських грибів, що базуються на застосуванні енергоефективних систем штучного освітлення на основі твердотільних світлодіодних джерел світла.