Фазово-структурний стан сталі 40Х3Н5М3Ф в процесі перекристалізації - Сидорчук, О.М. (Современные проблемы физического материаловедения, 2013)
Досліджено фазово-структурний стан сталі 40Х3Н5М3Ф в процесі перекристалізації. Встановлено критичні точки (А₁, А₃) та рекомендований режим термічної обробки сталі, що сприяє полегшенню обробки різання заготовок для виготовлення матриць штампового інструмента.