Спільні та координовані конкурси науково-технічних програм України та Європейської комісії як потенційний інструмент для порівняння пріоритетів України та ЄС - Гороховатська, М.Я.; Шахбазян, К.С. (Наука та інновації, 2013)
Надається огляд результатів наукового співробітництва європейських країн (включаючи Україну) в рамках Сьомої рамкової програми наукових досліджень і технологій. Обговорюються умови підготовки і проведення спільних та координованих конкурсів між Україною та ЄС в рамках нової Рамкової програми «Горизонт-2020», визначаються умови та правила участі в цих конкурсах.